تنظیم دمای ساید جنرال الکتریک

بعد از خریداری کردن یخچال، لازم تا دمای یخچال تنظیم گردد. دمای یخچال را باید برحسب نیاز خود تنظیم نماید. برای مثال اگر در فصل تابستان باشید باید دمای یخچال را نسبت به فصل زمستان تغییر دهید و برعکس. بعد از راه اندازی و روشن نمودن یخچال لازم است تا تنظیمات عادی و نرمال یخچال برای یخچال تنظیم گردد. تنظیم دمای ساید جنرال الکتریک در مدل های این یخچال متفاوت می باشد. ممکن است تنظیم دما دیجیتالی باشد و یا چرخان یا ترموستاتی باشد. 
در برخی از مدلهای قدیمی تر که سیستم به طور مکانیکی یا ترموستاتی میباشد برای افزایش و کاهش دما میبایست درجه ی ترموستات را کم و یا زیاد نمود به این صورت که عدد ١ کمترین سرما را داشته و هرچه به سمت عدد های بالاتر( ٥ یا ٦ ) برویم زمان کار دستگاه بیشتر و در نتیجه سرما بیشتر میشود.
در یخچال فریزر و یا ساید بای ساید جنرال الکتریک که سیستم فرماندهی به صورت الکترونیکی و دیجیتالی میباشد تنظیم دما به صورت زیر میباشد:
اگر نمایشگر عددهای ١ تا ٩ را برای تنظیم داشته باشد هرچه از درجه ١ به سمت ٩ برویم سرما بیشتر میشود.درجه ی نرمال برای این مدل از دستگاه جنرال الکتریک ٥-٥ میباشد.
دمای مناسب یخچال از 35 تا 38 درجه فارنهایت (2 تا 3 درجه سانتی گراد) است که در حالت ایده آل بهتر است روی 37 باشد. در صورتی که احساس می کنید با نحوه تنظیم دمای یخچال جنرال الکتریک آشنا نیستید یا صفحه نمایش، دما را بدرستی نشان نمی دهد برای آنکه یخچال را در بهترین درجه قرار دهید از یک دماسنج خوب کمک بگیرید. با قرار دادن دماسنج داخل یخچال، می توانید دمای دقیق یخچال را پیدا کنید و کنترل بیشتری بر تنظیم دمای یخچال داشته باشید.

نکات مهم در تنظیم دمای یخچال ساید جنرال الکتریک

  • پس از تنظیم دمای ساید جنرال الکتریک فریز باید 24 ساعت صبر کنید تا دمای یخچال تنظیم شود؛ بنابراین بلافاصله پس از تنظیم دما انتظار تغییر نداشته باشید.
  • زمانی که به مسافرت می‌روید دمای ساید را در حالت معمولی قرار دهید، چرا که در چنین شرایطی درب یخچال شما باز نمی‌شود و دمایی از آن خارج نمی‌شود، بنابراین نیازی به افزایش سرما نیست.
  • اگر نتوانسته اید دمای مناسب یخچال خود را پیدا کنید، بهترین کار خطا و آزمون است؛ شما باید چند دمای مشخص را امتحان کنید تا متوجه شوید کدام دما برای مواد غذایی داخل یخچال و خود دستگاه مناسب به نظر می‌رسد.

 

۰ ۰

اولین مطالب آزمایشی من

این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .

دومین مطلب آزمایشی من

این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.